Horsens har meget at byde på for beboere og gæster

Horsens

I bunden af Horsens Fjord ligger den gæve, jyske by, Horsens. En by, som er kendt over det meste af landet, ikke mindst for det navnkundige Horsens Statsfængsel. Men denne by har meget mere at byde på. Horsens er en by i udvikling, som er smukt beliggende ud til vandet. Her har der boet folk i umindelige tider, og det bærer byen også præg af. Nyt og gammelt mødes og forenes på smukkeste vis. Horsens er en by, som er dejlig at bo i, og skøn at besøge.

Borgerne i Horsens er folk, som ikke er bange for at spytte i næverne og udføre et godt og reelt stykke arbejde. Man passer sit job og elsker sine børn, og bidrager efter bedste evne til at samfundet kan køre på skinner. Det er rart at være med til at holde hjulene i gang i Danmark. Det synes de fleste nok, og i særdeleshed folk i denne skønne by ved fjorden. Man er ikke bange for at tage fat, og derfor fremstår byen også velholdt og frisk, trods sin høje alder.

Horsens by night

Naturligvis kan man også gå i byen i Horsens, og blive beskænket godt med både øl, vin og cocktails. Man kan nemt komme i godt humør af en tur i Horsens’ natteliv. Og kommer man i ekstra godt humør, så kan man finde både escort og sex i Horsens. Visse af de lokale foretrækker at drage lidt afsides og finder sex i Vejle. Man kan overnatte på gode hoteller i byen, hvis man har behov for det. Der er attraktioner nok i byen til flere dages besøg.

Fine attraktioner

Man kommer ikke uden om at fængslet er en af de helt store attraktioner i Horsens. Det er nu ombygget til museum, og her kan man få et indtryk af, hvordan det tidligere har været at være straffet i Danmark. Fængslet tiltrækker hvert år mange besøgende, og det kan man godt forstå, for der er virkelig gjort meget ud af både bygningerne og de informative tiltag. Hvis man er på disse kanter, kan det kun anbefales at lægge vejen forbi.

Industrimuseet er også en af de helt store attraktioner. Her kan man se hvordan udviklingen har taget fart igennem de seneste par hundrede år. Helt afgjort et spændende sted at besøge for hele familien. Men der er mere endnu. For Horsen har også et meget fint kunstmuseum, hvor man kan finde værker af både nulevende og afdøde kunstnere i den absolutte topklasse indenfor dansk kunst. Museet har en smuk beliggenhed, og der er skulpturer i den omkringliggende park. Man kan snildt bruge en dag her, hvis man interesserer sig for samtidskunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *